Een nieuwe cv-ketel kopen is een forse investering. Maar u hoeft natuurlijk niet per se meteen een cv-ketel te kopen. Bij ons kunt u ook voordelig een cv-ketel huren. Dit is al mogelijk vanaf €21,71 incl. btw per maand! Voor dat bedrag kunt u een cv-ketel huren inclusief service bij storingen, periodiek onderhoud en materiaal. Het huren van een cv-ketel is niet alleen voordelig: u bent tegelijkertijd voor een lange periode verzekerd van volledig wooncomfort.

Een cv-ketel huren

Bij een eventuele storing zorgen wij voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten! Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten én voorrijkosten zijn bij het lage termijnbedrag inbegrepen. Door onze jarenlange ervaring en kundige cv-installateurs kunt u met een gerust hart een cv-ketel laten installeren door ons. Doublet Service en Onderhoud installeert, repareert en vervangt cv-ketels in Doetinchem en omstreken!

Een abonnement op ketelonderhoud

Naast het huren van een cv-ketel kunt u bij ons ook terecht voor een abonnement op al uw ketelonderhoud. Zo bent u verzekerd van een geregeld onderhoud van uw cv-ketel, waardoor u nooit voor onaangename verassingen komt te staan. Doublet Service en Onderhoud biedt diverse mogelijkheden om de onderhoud aan uw cv-ketel te verrichten. Zo bieden wij verschillende voordelige service abonnementen voor ketelonderhoud aan. Liever geen abonnement? Ook voor eenmalig onderhoud of voor het vervangen van een cv-ketel staan wij voor u klaar.

Doublet voor al uw ketelonderhoud

Wilt u graag meer weten over de aanschaf van een cv-ketel, een cv-installatie aanvragen of een abonnement voor ketelonderhoud afsluiten? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar: 085-2083396, of door het contactformulier in te vullen. Wij gaan graag voor u aan de slag om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze ervaren installateurs staan klaar om u te helpen met al uw mogelijke cv-ketel onderhoud.