Uw gasinstallatie is een veeleisende installatie die met zorg geïnstalleerd moet worden. Immers, een onzorgvuldig aangelegde gasinstallatie kan een groot gevaar voor de volksgezondheid zijn en dient dus altijd zorgvuldig aangelegd worden. Wij voeren de gasinstallatie altijd volgens de huidige regelgeving uit en zorgen er tevens voor dat deze gasinstallatie altijd veilig en op een juiste wijze werkt. Of het nu gaat om een klein gastoestel of een grote stookinstallatie; Doublet Service en Onderhoud gaat uitdagingen nooit uit de weg. Na installatie, renovatie en/of onderhoud en overig loodgieterswerk, doen we druktesten om eventuele gas lekkages uit te sluiten.

Een gaslek in huis. Wat nu?

Een gaslekkage kan heel gevaarlijk zijn. Gelukkig kan Doublet Service en Onderhoud u helpen wanneer u ergens gas ruikt. We adviseren u ons in een geval van een gaslek in huis direct te bellen en niet zelf op onderzoek uit te gaan. Vergeet niet dat werken met gas levensgevaarlijk kan zijn! Onze monteur komt zo snel mogelijk en controleert uw gasleiding op dichtheid. Indien noodzakelijk worden eventuele lekkages of een defecte klep direct gerepareerd of vervangen. Na de controle ontvangt u van ons een rapport met de bevindingen van de monteur.

Ook voor al uw water installaties

Doublet Service en Onderhoud is ook beschikbaar voor al uw waterinstallaties. Zo kunt u bij ons terecht voor een warm tapwater installatie, maar ook in het geval van waterlekkage staan wij klaar om u snel en vakkundig te helpen. Hoe vervelend dit ook is: wij verhelpen een lekkage waterleiding zo snel mogelijk voor u!

Riool en sanitair

Tot slot hebben wij een excellente staat van dienst met betrekking tot riolen repareren en de afvoer van regenwater en riolering optimaal te houden. Is uw riool verstopt? Wacht dan niet te lang en bel Doublet Service en Onderhoud. Ook het repareren of vervangen van uw sanitair hebben wij zeer snel gedaan.

Contact

Wilt u uw toilet repareren of misschien zelfs uw volledige badkamer renoveren? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar: 085-2083396, of door het contactformulier in te vullen. Als u het zelf niet redt, bel dan Doublet!