Doublet Service en onderhoud is uw expert in WTW ventilatie. Dit staat voor warmteterugwinning ventilatie. En de naam zegt het eigenlijk al: met WTW ventilatie wordt de ruimte geventileerd zodat er frisse lucht binnenkomt. De warmte wordt tegelijkertijd hergebruikt om de ruimte op temperatuur te houden. Het systeem voert vervuilde lucht af en haalt schone lucht terug naar binnen. Daarbij filtert de WTW ventilatie de schone lucht en warmt deze op met behulp van de afgevoerde lucht. Als resultaat heeft u met een WTW installatie altijd schone lucht waarbij bacteriën en fijnstofdeeltjes geen schijn van kans maken! Bovendien heeft u geen last van koude luchtstromen of afkoeling. Kortom: een perfect klimaat in uw woning of kantoor!

Wat is vraaggestuurde ventilatie?

En dan is er nog vraaggestuurde ventilatie, ook wel co2 gestuurde ventilatie genoemd. Slimme, vraaggestuurde ventilatiesystemen van Doublet Service en Onderhoud zorgen voor een optimale regie, zodat u zelf nauwelijks actie hoeft te ondernemen. Aan de hand van CO2-metingen in de ruimtes en de relatieve luchtvochtigheid in de badkamer, bepaalt het co2 gestuurd ventilatiesysteem helemaal zelf waar en hoeveel er geventileerd moet worden. Zo wordt de lucht automatisch op een vooraf ingesteld, optimaal niveau gebracht - zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.

De perfecte badkamer ventilatie

Goede ventilatie is in iedere ruimte van uw woning van belang, maar in de badkamer is goede badkamer ventilatie écht essentieel. In badkamers is er namelijk veel sprake van condens, waardoor de ruimte enorm vochtig wordt. Daarom is het juist daar van belang om goede badkamer ventilator met voldoende capaciteit te hebben. Het installeren van afzuiging voor uw badkamer biedt daar de uitkomst!

Contact

Doublet Service en Onderhoud is uw partner voor het installeren van de perfecte badkamer ventilatie voor uw badkamer. Neem snel contact met ons op door te bellen naar: 085-2083396, of door het contactformulier in te vullen voor de mogelijkheden voor de afzuiging van uw badkamer.