Wilt u een gelijkmatige en aangename manier van verwarmen in uw huis hebben? Dan kunt u ervoor kiezen om vloerverwarming te laten aanleggen door Doublet Service en Onderhoud. Als ervaren installateurs van vloerverwarming zijn wij van alle markten thuis. Zo kunt u door ons vloerverwarming of een houten vloer laten aanleggen, of vloerverwarming laten leggen in een bestaande woning. Heeft u een oudere woning? Wij kunnen tevens vloerverwarming in een oud huis aanleggen.

Vloerverwarming aanleggen voor ultiem wooncomfort

Vloerverwarming is één van de meest comfortabele verwarmingsmanieren voor een woning. Uw woning wordt geleidelijk verwarmd, waardoor er geen grote verschillen meer zijn in temperatuur in verschillende gedeeltes van de ruimte. Wist u dat vloerverwarming daarnaast een goede methode is om energiezuinig uw woning te verwarmen. Het is zelfs mogelijk om vloerverwarming aan te leggen om uw woning te koelen in de zomer! Dit werkt vooral goed wanneer u uw vloerverwarmingssysteem voorziet van een warmtepomp.

Zowel in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen verzorgen wij de installatie van vloerverwarming. Hierbij implementeren we het systeem door middel van het inslijpen van de vloer. Daarbij heeft u ook de keuze om daarnaast radiatoren te installeren, zodat u de ruimte eventueel sneller op kunt warmen wanneer dat gewenst is. Het toepassen van vloerverwarming in uw nieuwbouwhuis is geen enkel probleem voor ons. Wij helpen u graag met het aanleggen van uw vloerverwarming.

Installatie radiatoren

Wij verzorgen de installatie van zowel hoge als lage temperatuur radiatoren. Zo hebben wij een grote verscheidenheid aan cv-radiatoren en echte design radiatoren die wij binnen een handomdraai bij u kunnen installeren. Wist u dat u veel geld kunt besparen met lage temperatuur cv-radiatoren? Daarnaast kiest u hiermee ook voor een duurzame energieoplossing.

Contact

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van installatie van vloerverwarming en warmtepomp of de installatie van een radiator bij u thuis? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar: 085-2083396, of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder!